Няколко идеи за мода и стил в различните предпочитания

Ако сте били на фестивала „Коачела“, то навярно сте почерпили свежи идеи за предстоящата мода, но предвид това, че мина и замина експлозията от фешън тоалети, предлагаме ви трайно вдъхновение, как да обновите гардероба и да черпите идеи за облекла цяло лято. За всяка възраст и предпочитание има нещо ново и актуално и дано да е от полза за всяка „манячка“ на тема мода:

1.            Психеделик – странните съчетания и мотиви могат да са т полза на всяка дама за непредвидена ситуация. С туника или рокля в подобни елементи, класически, изчистен модел слънчеви очила, голяма чанта в много паиети или камъни, нежно бижу и тънко коланче на талията може да грабнете сърцата на организаторите и гостите на лятното събитие.

2.            Геометрия – и без нея не може. Тя ще подходи на улегналата бизнес дама, които иска да се поглези през отпуската. Семпло моделче на леко разкроена рокля, може и с презрамки, но задължително трябва да имате наметало за разголените рамене, шапка с периферия и фина панделка, светли цветове, очила и лятна чанта, ще допълнят стила ви на безпогрешен стил в лятната мода.

3.            Попарт – за по-дивата и необуздана лейди, това е типичният стил. С него може да сте на партито, в ежедневието и на дискотека. Той предлага много цветни и щури щампи по облеклата, черни нюанси в избора на слънчеви очила и дамска чанта. Обувките са тип сандал с много каишки.

4.            Хавай – ако си хавайско момиче, то секси рокличка във флорални мотиви, дънково късо яке за хладните вечери и големи обеци, гривни, пръстен с камък и колие, ще завършат твоя почерк.

5.            Етно – типичната авантюристка ще полудее по този стил, а той предлага – бяла ризка, свободно падаща по тялото, леко прозрачна и мистериозно загатваща материя, фина дантела. Всичко това може да комбинираш с голям етно колан, шапка с голяма периферия стил „хайде на сафари“, сандали с дебела подметка, голяма чанта и очила. Всичко в бели и кафяви нюанси.

6.            Фънки – лятото всяко момиче е фънки, а сега и ти може да грабнеш нежен, секси корсет и сладки къси панталонки на цветя. Стила позволява лесни съчетания ма аксесоари и всичко в дука на лятото.

7.            Цветя – бял изрязан потник, летен деним и риза на цветя. Какво повече му трябва на човека за вълнуващото лятно приключение. Съчетай всичко с удобни сандали и шапка с козирка, отново във флуорни мотиви.

8.            Хипи – ако си във възрастта на тийн., то това е твоят стил. Облечи широка тениска с голям надпис, къси панталони или бермуди, кецове и вземи „розовите“ слънчеви очила.