Горещи летни находки в модните тенденции лято 2014

Предлагаме ви заедно да се гмурнем в модните тенденции за лято 2014. Пъстрите аксесоари, бохо парти, настроение, щампи, цветни декори и чак до бански на лалета.

1.            Мода в огромни дози – в предстоящото лято, световните модни подиуми са подготвили за всички почитатели на модата изобилие от фешън модели и всякакви форми, размери и стилове облекла, както за дамите, така и за представителите на силния пол. Световноизвестни марки се завръщат на българския пазар, за да завладеят вашите гардероби и сърцата. Насред десетките модни брандове винаги и всеки може да открие своето „Аз“.

2.            Тежестта на бранда – и като заговорихме за брандове, нега не забравяме тежестта на всяка една марка облекла и дрехи. Модни аксесоари, облекла, обувки, чанти, завладяват сърцата и душите на различните възрасти.

3.            Българската мода – наред с доказалите се гиганти по света, сега може да откриете и голямо изобилие от красиви и висококачествени дрехи от „родното“ производство. Естествени материи на памук, ликра, сатен, коприна, лен и много други ще се погрижат за комфорта през лятото на всеки, без значение от възраст, пол, вкусови предпочитания.

4.            Връзката с природата – модата в предстоящия горещ сезон тази година, прави силна връзка с природата. Сред богатата гама от модели, могат да се забележат цветя, животински принтове, естествени кожи и материи, които да озарят дните и да се погрижат за комфорта и добрата визия на всеки.

5.            Изобилие от възможности за облекла в свободното време – някой, някога беше казал: „Да си истински човек, трябва да се добър във всичко“. Така, че постарайте се в гардероба да имате не само един стил, а разнообразие от модерни и актуални дрехи. Спортно-елегантен стил, елегантен стил, класически стил, официални тоалети. Само така може да сте на гребена на вълната във всеки един момент и да сте уверени, че ще съберете погледите на аудиторията.